Εικαστική Έκθεση «Προσωπική Αρχαιολογία» της Λαμπρινής Μποβιάτσου- 25-26 Απρίλη 2026 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων
- 6 days ago
- 1 min read
Εικαστική Έκθεση
Πρόσκληση
«Προσωπική Αρχαιολογία» της Λαμπρινής Μποβιάτσου
📍 25–26 Απριλίου 2026 |
🕚 11:00 – 22:00
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ
Υπάρχουν ιστορίες που δεν γράφονται με λέξεις, αλλά με υλικά, μνήμες και ίχνη ζωής. Αυτές ακριβώς τις ιστορίες μάς καλεί να ανακαλύψουμε η εικαστικός Λαμπρινή Μποβιάτσου μέσα από τη νέα της έκθεση με τίτλο «Προσωπική Αρχαιολογία».
Στον γνώριμο χώρο των Δράσεων Μουσών Καινοπραγία και στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, η καλλιτέχνιδα επιστρέφει με ένα ιδιαίτερα επιλεγμένο σύνολο έργων που λειτουργούν σαν ένα προσωπικό αρχείο μνήμης και εμπειρίας. Κάθε έργο αποτελεί ένα εύρημα: αντικείμενα ξεχασμένα, θραύσματα στιγμών, υλικά που κουβαλούν τη δική τους διαδρομή.
Μέσα από μια διαδικασία ανακάλυψης και επαναπροσδιορισμού, η δημιουργός ανασυνθέτει τους «θησαυρούς» της ζωής της. Όσα συλλέγει από το εργαστήριό της και τις περιπλανήσεις της στη φύση μεταμορφώνονται σε νέες αφηγήσεις, αποκαλύπτοντας βαθύτερες συνδέσεις.
Η έκθεση δεν είναι απλώς μια παρουσίαση έργων· είναι μια εμπειρία. Ένα ταξίδι που μας υπενθυμίζει πως όλα —όσα ζούμε, όσα θυμόμαστε, όσα αγγίζουμε— συνδέονται σε ένα ενιαίο σύνολο. Σε μια κοινή, ανθρώπινη αλήθεια.
✨ Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε σε αυτήν τη διαδρομή, να ανακαλύψετε τα δικά σας «ευρήματα» και να γίνετε μέρος μιας ζωντανής συνομιλίας ανάμεσα στην τέχνη και τη μνήμη.
Είσοδος ελεύθερη
Σας περιμένουμε!








































Comments