top of page
  • Writer's pictureEsai En Roi

HD23 Πρόσκληση Συμμετοχής

Handiedance Festival

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Σας προσκαλούμε στο 2ο Handiedance Φεστιβάλ που θα υλοποιηθεί στο Πάρκο Ιβάνωφ & Πάρκο των Εθνών με συνδιοργανωτή τη Β Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.



ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: Θεσσαλονίκη

Ημ/νία: 28 Σεπτέμβρη 2023

Ώρα: 18:00-22:00

Τόπος: Πάρκο των Εθνών

Συντονισμός: ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ, Β Κοινότητα Θεσσαλονίκης


ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Χανιά: 23 Σεπτέμβρη

Ώρα: 11:00-13:00

Συντονισμός: Εκδόσεις Ραδάμανθυς, Λέσχη για τη Διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας


Ξάνθη: 06 Οκτώβρη 2023

Ώρα: 17:00-19:00

Συντονισμός: ΚΔΑΠ Πλάτων


Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έχει ως στόχο να προωθήσει τη γνωριμία νέων καλλιτεχνών της πόλης και να διασυνδέσει καλλιτέχνες με διαφορετικό υπόβαθρο.



Ο κεντρικός πυρήνας είναι εργαστήρια γνωριμίας με τις καλές τέχνες αξιοποιώντας τα χέρια, τον κορμό και το πρόσωπο τοιουτοτρόπως ώστε να δύναται ο πειραματισμός με σύνθετες καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες και να είναι προσβάσιμα σε όλους.


Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργεί μία υπαίθρια καλλιτεχνική σκηνή και χώρος προβολής και προώθησης εικαστικών έργων ενώ παράλληλα διατίθεται ειδικός διάδρομος με πάγκους για προβολή και παρουσίαση των τοπικών καλλιτεχνικών σχημάτων της πόλης, με δυνατότητα φιλοξενίας και άλλων σχημάτων εκτός τοπικής εμβέλειας.


Στο φεστιβάλ καλούνται όλοι οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι και άτυπες ομάδες νεολαίας να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να γνωριστούν μεταξύ τους και να γνωρίσουν σύγχρονες μορφές καλλιτεχνικής δημιουργίας από εκλεκτούς καλεσμένους μας.


Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://forms.gle/Au7p9Sncr3XHTAYZ6


16 views0 comments
bottom of page